Al 125 jaar maken wij in Oosterhout de lekkerste snoep

Jubileum Holland Foodz: Zzoet van Toen

Het verhaal van de bekende oud-Hollandse snoep van Holland Foodz begint in 1894. Dan start suikerbakker Piet Aarden in Oosterhout een bedrijf dat onder andere kaneelstokken, zuurstokken en wijnballen produceert. Zijn onderneming wordt decennia later voortgezet door Wed. P. Geerts & Co en later Rens Joosen Suikerwerken.

In 2006 begint Jan Harm Spijkervet met Holland Foodz. Hij koopt Rens Joosen Suikerwerken, bekend van De Oosterhoutse Kaneelstok en Willem Stuvé Nougat. Ook neemt hij DéTé Suikerwerken over. Daarmee wordt Holland Foodz marktleider in oud-Hollands snoep.

Bij Holland Foodz werken we met de recepturen en de productieprocessen van vroeger. Dezelfde natuurlijke en eerlijke ingrediënten worden nog steeds op ambachtelijke wijze met de hand verwerkt tot de bekende snoepproducten.
Op kermissen, in pretparken en snoepwinkels in heel Nederland zijn ze te krijgen: onze kaneelstokken, nougatrepen, kaneelkussentjes, kermisballen, regenbooglollies en ander kermissnoep. Zzoet van Toen blijft onverminderd populair.